Skip to content Skip to footer

Avolink Arlon/Neufchateau

Séverine Lefevre

  • Advocaten-generalisten in uw omgeving
  • Steeds op zoek naar uw belang
  • Een kantoor, met twee adressen, om U nog beter te dienen

Lefevre, Lepage & Van Daele

Adres

Grand-rue, 13 à B
6760 VIRTON

Contact

T. 063 / 58 86 90
Email: s.lefevre@llvd-avocats.be
www.avocat-lefevre.be

Korte beschrijving

Ons kantoor is verankerd in het hartje van de Gaume, te Virton, en wil in de nabijheid van zijn cliënteel zijn.
Een tweede adres te Aarlen heeft tot doel om het volledige arrondissement te bestrijken en om nog meer toegankelijk te zijn.
Ons kantoor streeft naar maximale beschikbaarheid en luisterbereidheid , om aldus de cliënt een volledig en pertinent advies te kunnen verstrekken, waarbij het zeer belangrijk is om samen naar de optimale oplossing van het probleem te zoeken, en we bij voorkeur streven naar een alternatieve weg, zoals overleg en onderhandeling, bemiddeling en verzoening. De opleiding als bemiddelaar die we hebben gevolgd, verrijkt dan ook ons profiel.

 

" Onze benadering is bij uitstek persoonlijk en gebaseerd op wederzijds vertrouwen en op volledige transparantie. "

We zijn al twintig jaar overtuigde generalisten, en dank zij onze ervaring en onze opleidingen in voorkeurmateries, zijn we een uitstekend aanspreekpunt in onder meer , maar niet uitsluitend, het familierecht, het jeugdrecht, huurovereenkomsten, aansprakelijkheden, verzekeringen , verkeer, het bouwrecht, het strafrecht, het handelsrecht en zo meer, en dit voor elk profiel van cliënteel.
Onze advocaten worden permanent opgeleid en gevormd in de nieuwste evoluties van het recht en de rechtspraak.

Onze eerste belang is de verdediging van de belangen van onze cliënten, op een bekwame, strijdvaardige en respectvolle wijze.

Luisterbereidheid noemen we dat en van daaruit samen transparant zoeken naar wat kan, moet of wat precies dient vermeden. De unieke samenwerking tussen cliënt en advocaat gedekt door de discretie, het beroepsgeheim en de wederzijdse loyaliteit. Zo werken we.