Skip to content Skip to footer

Avolink Oudenaarde

Lieven DIEPENDAELE

 

Diependaele Advocatuur

Adres

Bergstraat 33
9700 Oudenaarde

Contact

T. 055 / 23 10 00
Email: mail@diependaele-advocatuur.be
www.diependaele-advocatuur.be

Korte beschrijving

DIEPENDAELE ADVOCATUUR is een eenmansadvocatenkantoor dat snel, efficiënt en betaalbaar de juridische ondersteuning biedt die jouw onderneming nodig heeft.

DIEPENDAELE ADVOCATUUR denkt zoals jouw onderneming: als er een probleem opduikt, dan moet dat op grond van een grondige kennis en middels een duidelijke communicatie aangepakt worden en liefst zo snel mogelijk en zonder al te veel kosten.

Eén en ander begint met het juiste advies om vooraf problemen zoveel mogelijk uit te sluiten. Wordt jouw onderneming ondanks dat advies toch in een geschil betrokken dan is het zaak om altijd eerst te proberen te bemiddelen en in der minne op te lossen waar het kan. Als het moet, dan zit er niet anders op dan beenhard te procederen…

DIEPENDAELE ADVOCATUUR biedt alles wat jouw KMO nodig heeft. Alle ervaring en kennis is voor handen om in eerste lijn het trouwe cliënteel dat zij heeft opgebouwd, bij te staan bij zowat alle cruciale beslissingen die de bedrijfsvoering van jouw onderneming vereisen. Bovendien kan DIEPENDAELE ADVOCATUUR als dat nodig is, voor zowat alle aspecten die in jouw onderneming aan bod komen, steeds beroep doen op specialisten uit het netwerk dat zij in de loop van de voorbije jaren onder andere uit de groep van haar stagiairs en medewerkers heeft opgebouwd.

DIEPENDAELE ADVOCATUUR streeft er naar om jouw huisadvocaat te zijn op wie jouw onderneming in het volste vertrouwen steeds beroep kan doen voor advies, bemiddeling of procedure.

 

" Alles wat uw kno nodig heeft !"