Skip to content Skip to footer

Over ons

Netwerk van advocaten in België en Luxemburg

Een advocaat kan niet in alles, altijd en overal de beste zijn. Toch heeft elke cliënt recht op de allerbeste juridische bijstand.

Avolink (tot einde 2013 : Belgavoka) is een uniek samenwerkingsverband van advocaten, uitgebouwd in elk arrondissement in België en in het G.H.Luxemburg, samengesteld uit leden die elk een bijzondere vakbekwaamheid hebben.

Zo kunnen wij ons cliënteel voor elke rechtbank laten bijstaan door advocaten die uitblinken in hun vak, en die voor deze rechtbank een uitstekende reputatie hebben opgebouwd. Door zijn uniek systeem is Belgavoka een full service legal provider die voor elke cliënt de juiste man of vrouw op de juiste plaats heeft.

Alle advocaten van Avolink worden permanent op de hoogte gehouden van de meest actuele stand van zaken op alle rechtsgebieden. Wij doen dit via permanente vorming, via de organisatie van studiedagen, intern consult en via het luik intranet van de website.

Het cliënteel wordt blijvend geinformeerd via de Newsletter en de website, waarbij nuttige informatie op toegankelijke wijze wordt gepresenteerd.

Deze site zal U nog beter kunnen doen begrijpen hoe wij U kunnen dienen.

0+
cliënten geholpen
0
Advocaten in het netwerk
0%
Klanttevredenheid
0+
Jaar ervaring