Skip to content Skip to footer

Avolink Sint-Niklaas

Pieter Pauwels

Wanted Law

Adres

Van Havermaetstraat 36
9100 Sint-Niklaas

Contact

T. 03 776 57 73
E-mail: sint-niklaas@wanted.law
www.wanted.law rechtstreeks www.wanted.law/Sint-Niklaas

Korte beschrijving

Pieter Pauwels is vennoot bij het kantoor Wanted Law Sint-Niklaas, dat deel uitmaakt van de groepering Wanted Law met verschillende kantoren in Vlaanderen en Brussel.

Het kantoor te Sint-Niklaas specialiseert zich hoofdzakelijk in 4 domeinen:

  • Familierecht
  • Ondernemingsrecht
  • Aansprakelijkheidsrecht
  • Verkeersrecht (via https://www.verkeerszaken.be/)

Hiernaast kan het kantoor te Sint-Niklaas beroep doen op de overige kantoren in het netwerk Wanted Law, waaronder Wanted Law Tax voor alle fiscale aangelegenheden.

Wanted Law Sint-Niklaas typeert zich als professionele onderneming met familiaal karakter ten dienste van haar cliënten. Het advocatenkantoor focust op familierecht, ondernemingsrecht en aansprakelijkheidsrecht.

Wanted Law onderscheidt zich van de andere advocatenkantoren omdat zij geen ivoren toren willen zijn maar net een hedendaags, creatief en grensverleggend kantoor. Het is een advocatenkantoor dat toegankelijk, laagdrempelig en cliëntvriendelijk is, mét alle voordelen van de schaalvergroting via de samenwerking in het groter netwerk.

Bij Wanted Law staat kwalitatief maatwerk centraal.

Daarnaast is Wanted Law een zeer innovatief kantoor die via verschillende niveaus oplossingen wil aanbieden, startend van gratis kennis via de vele honderden teksten online, tot het aanbieden via de webshop van verschillende juridische producten of diensten, zoals:

  • slimme modeldocumenten die aangepast zijn aan de wetgeving en zich via het invullen van specifieke vragen automatisch aanpassen aan uw situatie
  • juridische diensten tegen vaste prijs
  • gratis informatiefiches
  • het aanbieden van de mogelijkheid van veilige digitale handtekeningen via Wanted Sign

Met deze webshop willen ze betaalbare en onmiddellijk raadpleegbare oplossingen aanbieden voor heel concrete problemen en bezorgdheden.