Skip to content Skip to footer

Avolink Gent

Isabelle De Beir & Julie Reyntjens

 

JIS LAW AND MEDIATION

Adres

Vaderlandstraat 112
9000 Gent

Contact

www.jislaw.be
info@jislaw.be

Isabelle De Beir (advocaat, erkend bemiddelaar in familiezaken en burgerlijke en handelszaken en docent Gezondheidsrecht)
isabelle@jislaw.be   
T. 0475 34.97.32.

Julie Reyntjens (advocaat, bemiddelaar in burgerlijke en handelszaken en in house lawyer)
julie@jislaw.be         
T. 0478/62.83.70.

Korte beschrijving

Met JIS Law & Mediation geven Julie Reyntjens en Isabelle De Beir juridische bijstand in diverse rechtsgebieden zowel in het kader van gerechtelijke procedure, onderhandeling als bemiddeling. Daarbij staat de positieve en efficiënte “JIS-aanpak” steeds voorop.  Wij staan voor een open, positieve en persoonlijke aanpak. Dit zowel in het verlenen van advies, bijstand in onderhandelingen en bemiddeling, het optreden voor diverse rechtbanken, ordes of colleges als bij het opstellen van allerhande juridische documenten. Daarbij zetten wij steeds het belang van de cliënt voorop.

JIS LAW
Als advocaten bieden wij volledig en nauwkeurig juridisch advies, bijstand en vertegenwoordiging, al dan niet in het kader van een procedure en dit in diverse rechtsgebieden. Tevens treden wij op als raadgever in het kader van een onderhandeling of bemiddeling.

JIS MEDIATION
Als erkend bemiddelaar in burgerlijke, handels- en familiezaken helpen wij partijen om samen goede afspraken te maken met het oog op het opbouwen en herstellen van een gezonde basis voor hun verdere relatie, professioneel dan wel privé. Via bemiddeling streven we ernaar conflicten duurzaam op te lossen.