Skip to content Skip to footer

Avolink G.H. Luxemburg

Claudio ORLANDO

  • Invordering van burgerlijke en handelsschulden
  • Administratieve en fiscale betwistingen
  • Hoog technische betwistingen
  • Arbeidsrecht
  • Vennotschapsrecht
  • Algemeen Burgerlijk Recht

Orlando avocats

Adres

1, Rue du Saint Esprit
L- 1475 Luxembourg (doorlopende adreswijziging)

Contact

T. 00 352 28 80 021
Email corlando@orlandoavocats.lu
www.orlandoavocats.lu

Korte beschrijving

Ons kantoor is gevestigd tegenover de Cité Judiciaire , en houdt zich hoofdzakelijk bezig met betwistingen, maar stelt tevens adviezen op, gericht op de concrete praktijk, eerder dan op abstracte boekenwijsheid.
Het opzet van het kantoor is niet om de pers of de media te halen, maar om discreet te werken in het belang van de cliënt.
Bij ons staat immers steeds de verdediging van de belangen van de cliënt voorop , onafhankelijk van elke druk of drukkingsgroep.

Ons kantoor maakt deel uit van drie internationale netwerken en werkt nauw samen met professionele organisaties voor de incasso van tegoeden, maar is volstrekt zelfstandig en heeft bovendien geen politieke of ideologische kleur.

 

"De wijsheid van de ervaring"

Binnen een perfect georganiseerd geheel wordt er met de grootste toewijding aan elk dossier gewerkt in strikt overleg met de cliënt, en desgewenst ook in overleg met de tegenpartij.

Onze kleinschalige structuur maakt dat de advocaat die het dossier behandelt , dit dossier opvolgt van A tot Z, ongeacht de inzet, en dat de cliënt dus steeds weet wie zijn dossier behandelt en wie zijn aanspreekpunt is binnen het kantoor.