Skip to content Skip to footer

Avolink Eupen

Guido Zians

  • Betrokken bij uw juridische zaak
  • Wij leveren betaalbare dienstverlening
  • Onze advocaten zijn goed bereikbaar

Zians & Haas

Adres

Aachener Straße 76
4780 ST. VITH

Contact

T. 080 280 900
Email: guido.zians@zians-haas.be
www.zians-haas.be

Korte beschrijving

Het kantoor Zians –Haas is ontstaan in 1991. Een buitengewoon voordeel van het kantoor is dat het diensten kan aanbieden in het Duits, in het Frans en in het Nederlands. Vermits er steeds meer grensoverschrijdende problematieken bestaan, kunnen wij adviseren in ieders landstaal, en de cliënt een competent advies bieden om een proces te vermijden en een schikking te bewerken.

Onze full service maakt dat de cliënt zich niet hoeft te bekommeren om de taal, de gerechtelijke instanties die bevoegd zijn of het rechtssysteem dat van toepassing is : wij staan voor de coördinatie, de afspraken, de vertalingen en alles wat er bij komt kijken.

"Klare taal – Wij proberen u in een begrijpelijke taal de juridische situatie van uw zaak uit te leggen."

Ons kantoor is een écht team, met ieder zijn specialiteiten , waarbij alle belangrijke rechtstakken worden gedekt. Deze teamleden worden permanent bijgeschoold , zodat zij steeds de actualiteit perfect kennen en beheersen.

Elke cliënt heeft een enkel aansprekingspunt , waarmee hij de strategie uitstippelt om het beoogde doel te bereiken. Onze internationaal netwerk tenslotte is de sleutel tot succes bij een eventueel conflict dat de staatsgrenzen overschrijdt.