Skip to content Skip to footer

Avolink Mechelen

Nathalie Borremans

  • Wij beschikken over een brede expertise
  • Ervaren en gedreven advocaten
  • Wij staan voor u klaar

MAHLA

Adres

Drabstraat 10
2800 Mechelen

Contact

T. 015 / 20 80 80
Email: nathalie.borremans@mahla.be
www.mahla.be

Korte beschrijving

Mahla is een met u meedenkend advocatenkantoor. U vindt bij ons onder één dak een brede expertise en ervaring in de verschillende rechtstakken.

Professionele en gedreven advocaten behartigen de belangen van zowel ondernemingen als particuliere cliënten.

Daarbij gaat het om handels- en economisch recht in de brede zin, vennootschapsrecht, arbeids- en sociaal recht, milieurecht en verzekeringsrecht.

Mahla beschikt ook over een uitgebreid en ervaren team dat zich toelegt op personen-en familierecht, jeugdrecht en patrimoniaal vermogensrecht.

Met persoonlijke betrokkenheid pakken wij uw zaken doelgericht aan en streven naar creatieve oplossingen. Onze cliënten waarderen deze aanpak. Snel handelen is daarbij vanzelfsprekend.

Bij Mahla hebben onze gedreven advocaten een perfecte opleiding genoten, bekwamen zij zich verder door permanente bijscholing en hanteren zij de hoogste professionele en ethische standaarden.

" Mahla heeft een brede expertise en jarenlange ervaring. Hun team van gedreven advocaten gaat voor iedere cliënt tot het uiterste."

U treft bij ons een forse dosis ondernemersgeest aan die we laten zien door op zoek te durven gaan naar oplossingen die procedure vermijdend zijn en buiten de rechtbanken kunnen gerealiseerd worden.

Mahla helpt niet alleen om conflicten op te lossen, maar adviseert ook preventief over uw toekomstige plannen en projecten, zowel voor ondernemers als families.

We trachten een oplossing op maat te zoeken en gaan voor elke cliënt tot het uiterste. We tonen daarbij een oprechte interesse voor de mens achter iedere zaak.”