Skip to content Skip to footer

Avolink Brugge

Johan Persyn

  • Efficiënt en oplossingsgericht
  • Ruime ervaring
  • Oplossing op ieders maat

Advobru

Adres

Zwijnstraat 3 (3e verdieping)
8000 Brugge

Contact

T. 050 / 38 05 05
Email: johan.persyn@advobru.be
www.advobru.be

Korte beschrijving

Al meer dan 35 jaar ondersteunt Advobru haar klanten vanuit haar kantoren te Brugge en Brussel. Het gemotiveerd en dynamisch team begeleidt u met het zoeken naar een oplossing voor al uw juridische vraagstukken en uitdagingen.

Hoe doet Advobru dit? Door hun ruime expertise zijn haar advocaten in staat te beoordelen welke mogelijkheden juridisch en budgettair het best bij u passen. De bedoeling is om u op een correcte en snelle wijze te begeleiden naar dé geschikte oplossing. Dit kan zowel binnen als buiten de rechtbank zijn.

" We helpen u niet enkel problemen oplossen, maar ook voorkomen. "

Het kantoor bevindt zich in het centrum van Brugge. In 2008 werd het kantoor uitgebreid met een vestiging in Brussel. Het 10-koppig team is onderlegd in alle juridische materies.

Advobru staat zowel bedrijven als particulieren bij in hun zoektocht naar de gepaste juridische begeleiding. Door de brede ervaring van het 10 -koppige team kan u rekenen op hun deskundigheid in alle takken van het recht.

Onze eerste belang is de verdediging van de belangen van onze cliënten, op een bekwame, strijdvaardige en respectvolle wijze.

Luisterbereidheid noemen we dat en van daaruit samen transparant zoeken naar wat kan, moet of wat precies dient vermeden. De unieke samenwerking tussen cliënt en advocaat gedekt door de discretie, het beroepsgeheim en de wederzijdse loyaliteit. Zo werken we.