Skip to content Skip to footer

Avolink Antwerpen

Ilse Mertens

  • Meer dan 40 jaar ervaring;
  • Resultaatsgericht: bemiddelen waar nuttig, procedure waar nodig;
  • Flexibel, op maat van de cliënt.
 

EVC advocaten

Adres

Léon Stynenstraat 70/3, 0306
2000 Antwerpen

Contact

T. 03 / 241 / 05 41
Email: ilse.mertens@evclaw.com
www.evcadvocaten.be

Korte beschrijving

De samenwerking tussen advocaten leidde in 2005 tot de oprichting van EVC advocaten. Een gepaste formule om verschillende rechtsdomeinen en hun onderlinge verwantschap te kunnen aanbieden door samenwerkende advocaten met eigen voorkeurmateries.

Te dikwijls worden advocaten enkel geraadpleegd om juridische geschillen op te lossen. Meestal gaat het dan om problemen die onmiddellijk aangepakt moeten worden. Uiteraard kunt u in zo een geval op ons rekenen voor snel en accuraat advies om uw belangen te verdedigen.

Maar we kijken ook graag vooruit. Omdat we overtuigd zijn dat we onze cliënten zo nog beter van dienst kunnen zijn door op voorhand samen te zitten, krijgen we een duidelijk zicht op de kleine en grote risico’s die privé of zakelijk op u af dreigen te komen. Deze analyse levert altijd een aantal juridische adviezen op die de risico’s neutraliseren nog voor ze kunnen uitgroeien tot een probleem of geschil.

 

" WE DOEN HET SAMEN….MET U

Privé, zakelijk en op maat van de cliënt."

Of het nu gaat om adviezen, opstellen van contracten of procesvoering, het zoeken naar de gepaste oplossing begint bij het luisteren naar de cliënt, zijn problemen, zijn visie, zijn wensen. Niemand kent zijn dossier beter dan hij en niet zelden is het de cliënt zelf die de oplossing aanreikt, waarbij de advocaat deze in een juridische vorm dient te schaven en te verpakken.

Luisterbereidheid noemen we dat en van daaruit samen transparant zoeken naar wat kan, moet of wat precies dient vermeden. De unieke samenwerking tussen cliënt en advocaat gedekt door de discretie, het beroepsgeheim en de wederzijdse loyaliteit. Zo werken we.